Zimska državna prvenstva 2018

V mesecu januarju in februarju so se plavalci in plavalke udeležili zimskih državnih prvenstev v plavanju. Nastopili smo na članskem, mladinskem in kadetskem prvenstvu v Ljubljani, na prvenstvu dečkov in deklic v Mariboru in prvenstvu mlajših dečkov in deklic v Celju. Na državnih prvenstvih smo nastopili z 8 plavalci in plavalkami.

Z nastopi na državnih prvenstvih moramo biti zadovoljni in ponosni. Vsi tekmovalci Plavalnega klub Torpedo so odplavali nove osebne rekorde in postavili stopničko ciljev in želja zelo visoko. Upam, da nam bo vsem to dobra popotnica za prihajajočo poletno sezono.

PK Torpedo je na tekmovanjih prišel do svojih prvih naslovov državnih prvakov in sicer v kategoriji mlajših dečkov in deklic. Priplavane so bile tudi prve stopničke v kategoriji dečkov in deklic. S temi rezultati in razvojem naših plavalcev kot kluba lahko naredimo prve primerjave, ki nam kažejo, da smo na pravilno zastavljeni poti. Z veliko truda in veliko željo ter motivacijo si želimo te rezultate in delo še nadgraditi.

Čestitam za dobre rezultate in osvojene medalje ter diplome v mlajših kategorijah, hkrati pa se že veselim prihajajoče sezone v petdeset metrskem bazenu.

Zimsko združeno prvenstvo Slovenije

DP za dečke in deklice

DP za mlajše dečke in mlajše deklice