Memorial Jožeta Rebca

Že drugi vikend zapored smo se udeležili tekmovanja, tokrat smo se odpravili v hladno in žal deževno Radovljico, kjer smo nastopili na Memorialu Jožeta Rebca. Tekmovanja smo se udeležili v največjem številu do sedaj, saj so se nekoliko izkušenejšim tekmovalcem Plavalnega kluba Torpedo pridružili tudi naši najmlajši plavalci, med katerimi so nekateri na tekmovanjih v vodo skočili prvič.

Pohvaliti moramo prav vse nastopajoče, saj smo se v Ljubljano vrnili s kar lepim številom kilogramov žlahtne kovine. Prav tako pa so se spopadli z novimi disciplinami (50m in 100m delfin), ki so bile še na začetku za marsikoga nedosegljive, danes pa lahko rečemo, da so razdalje odplavali suvereno in z dobrimi časi, kljub začetnemu strahu.
Hkrati pa si posebno pohvalo zaslužijo tisti najmlajši, ki so nastopili brez vsakršnih začetniških napak in dosegli zavidljive rezultate. Posebej pa bi izpostavili najmlajšega med njimi (Jakov Peter Paučič), saj smo kljub temu, da smo pričakovali dobre nastope, tudi trenerji ostali brez besed. Kljub začetni tremi, se je z tekmovanjem soočil popolnoma resno in odgovorno, nastopil kar v 4 disciplinah ter dosegel odlične rezultate, ki mu jih lahko zavidajo tudi starejši plavalci.
Na treninge se vračamo zadovoljni z napredkom in smo v veselem pričakovanju priprav, kjer bomo dosežene rezultate z dobrim treningom še izboljševali.

REZULTATI