Pod pojmom zdravje že dolgo ne označujemo samo odsotnosti bolezenskega stanja, ampak k zdravju bistveno prispeva veliko med seboj povezanih dejavnikov, od socialnih, fizičnih in psiholoških. In slednji so v današnjem vse prehitrem načinu življenja še kako bistveni za zmanjševanje slabega počutja in izboljšanju zdravja. Da bomo v življenju in posledično tudi na delovnem mestu uspešni moramo najprej poskrbeti za svoje zdravje in zdravje zaposlenih.

Z dnevno fizično aktivnostjo pripomoremo k zmanjševanju pojava kroničnih bolezenskih stanj v prihodnosti, gre za preventivno ukrepanje in spopadanje z boleznimi sodobnega časa, ki bistveno vplivajo na kakovost našega življenja.

Zato si v Plavalnem klubu Torpedo Ljubljana prizadevamo, da bi se tudi podjetja čim bolj zavedala svoje vloge v preventivnem zdravju svojih zaposlenih in namenila vse več pozornosti problemu sodobnega časa. Z zdravjem in zadovoljstvom svojih zaposlenih podjetja na dolgi rok bistveno prispevajo tudi k svojim uspešnim rezultatom, saj so krivci za uspešno poslovanje prav zaposleni.


URNIK

torek in četrtek 6.00 do 7.00 in termini po dogovoru.