Pod pojmom zdravje že dolgo ne označujemo samo odsotnosti bolezenskega stanja, ampak k zdravju bistveno prispeva veliko med seboj povezanih dejavnikov, od socialnih, fizičnih in psiholoških. In slednji so v današnjem vse prehitrem načinu življenja še kako bistveni za zmanjševanje slabega počutja in izboljšanju zdravja. Da bomo v življenju in posledično tudi na delovnem mestu uspešni moramo najprej poskrbeti za svoje zdravje in zdravje zaposlenih.

Z dnevno fizično aktivnostjo pripomoremo k zmanjševanju pojava kroničnih bolezenskih stanj v prihodnosti, gre za preventivno ukrepanje in spopadanje z boleznimi sodobnega časa, ki bistveno vplivajo na kakovost našega življenja.

Zato si v Plavalnem klubu Torpedo Ljubljana prizadevamo, da bi se tudi podjetja čim bolj zavedala svoje vloge v preventivnem zdravju svojih zaposlenih in namenila vse več pozornosti problemu sodobnega časa. Z zdravjem in zadovoljstvom svojih zaposlenih podjetja na dolgi rok bistveno prispevajo tudi k svojim uspešnim rezultatom, saj so krivci za uspešno poslovanje prav zaposleni.


URNIK VADB

PLAVANJE

torek in četrtek 6.00 do 7.00,
petek 19.00 do 20.00 in termini po dogovoru.

KOŠARKA

torek in četrtek 20.30 do 22.00.