PROGRAM PLAVALNE ŠOLE

Naša glavna misija v programu plavalne šole je, da se vsak otrok, ki se nam pridruži nauči plavati kar se da učinkovito. Učenje plavanja je spretnost povezana s preživetjem, ki se je naučimo za vse življenje.

Veliko je možnosti, ki nam jih plavanje prinese, ali je to le učenje za zabavo ali pa se z njim želimo ukvarjati s ciljem, da nekoč kot uspešni plavalci nastopamo na tekmovanjih. Kar koli je tisto kar nas žene, vedno se vse začne na začetku z osnovami. Otroke spodbujamo, da se naučijo novih gibalnih sposobnosti, mobilnosti, premikanja v vodi in da spoznajo podvodni svet, vsem osnovam pa sledijo nadaljevalne tehnike (prsno, hrbtno in kravl). Osnove dvigujejo njihovo plavalno samozavest in varnost v vodi.

V naš program plavalne šole vključujemo otroke stare od 3 let naprej, ki sprva spoznavajo plavalni svet in osvajajo znanje skozi igro. Zavedamo se, da je napredovanje vsakega posameznika njemu lastno, zato so vse vadbene enote prilagojene vnaprej določenemu plavalnemu znanju, da lahko mladi plavalci kar se da optimalno napredujejo.

Zelo poudarjamo komunikacijo trener – starši – plavalci, saj se pri svojem delu soočamo z veliko različnimi posamezniki, ki so zaključena celota in popolnoma drugačni od ostalih, nam pogovor in sodelovanje s celotno ekipo omogoča boljše rezultate in napredovanje. Želimo si, da v zgodnjem predšolskem obdobju otroci premagajo strah, ki ga gojijo do gibanja v vodi, in da postanejo samozavestni plavalci, ki v gibanju v vodi uživajo.

Veselimo se plavanja z vami!


URNIK

Vse plavalne vadbe se izvajajo na bazenu Fakultete za šport Ljubljana. Program plavalne šole je namenjen otrokom starim od 3 do 8 leta.

ponedeljek, sreda in četrtek od 16.00 do 17.00.

S programom plavalne šole pričnemo v tednu od 20.09 do 23.09.2021 in poteka do tedna od 20.6 do 23.6.2022.

Vpis v plavalno šolo je mogoč skozi celo leto.

Termini v ponedeljek, sreda in četrtek so zasedeni, možna prijava v čakalno vrsto na mail info@pk-torpedo.si.


CENIK

– enkrat tedensko 40 €

– dvakrat tedensko 55 €

– trikrat tedensko 65 €

Drugi otrok v družini prejme 20% popusta.

Tretji otrok v družini prejme 40% popusta.

Vse cene so v € in se nanašajo na mesečni obisk.


Prijavnica