PROGRAM PLAVALNE ŠOLE

Naša glavna misija v programu plavalne šole je, da se vsak otrok, ki se nam pridruži nauči plavati kar se da učinkovito. Učenje plavanja je spretnost povezana s preživetjem, ki se je naučimo za vse življenje.

Veliko je možnosti, ki nam jih plavanje prinese, ali je to le učenje za zabavo ali pa se z njim želimo ukvarjati s ciljem, da nekoč kot uspešni plavalci nastopamo na tekmovanjih. Kar koli je tisto kar nas žene, vedno se vse začne na začetku z osnovami. Otroke spodbujamo, da se naučijo novih gibalnih sposobnosti, mobilnosti, premikanja v vodi in da spoznajo podvodni svet, vsem osnovam pa sledijo nadaljevalne tehnike (prsno, hrbtno in kravl). Osnove dvigujejo njihovo plavalno samozavest in varnost v vodi.

V naš program plavalne šole vključujemo otroke stare od 3 let naprej, ki sprva spoznavajo plavalni svet in osvajajo znanje skozi igro. Zavedamo se, da je napredovanje vsakega posameznika njemu lastno, zato so vse vadbene enote prilagojene vnaprej določenemu plavalnemu znanju, da lahko mladi plavalci kar se da optimalno napredujejo.

Zelo poudarjamo komunikacijo trener – starši – plavalci, saj se pri svojem delu soočamo z veliko različnimi posamezniki, ki so zaključena celota in popolnoma drugačni od ostalih, nam pogovor in sodelovanje s celotno ekipo omogoča boljše rezultate in napredovanje. Želimo si, da v zgodnjem predšolskem obdobju otroci premagajo strah, ki ga gojijo do gibanja v vodi, in da postanejo samozavestni plavalci, ki v gibanju v vodi uživajo.

Veselimo se plavanja z vami!


URNIK

Vse plavalne vadbe se izvajajo na bazenu Fakultete za šport Ljubljana. Program plavalne šole je namenjen otrokom starim od 3 do 8 leta.

ponedeljek 16.00 – 17.00
torek 16.00 – 17.00
sreda 16.00 – 17.00
četrtek 16.00 – 17.00
petek 16.00 – 17.00

S programom plavalne šole pričnemo v tednu od 25.09. do 29.09.2023 in poteka do tedna od 17.06. do 21.06.2024.

Vpis v plavalno šolo je mogoč skozi celo leto.


CENIK

Vadnine se bo v sezoni 2022/2023 plačevalo vsake tri mesece.

– enkrat tedensko vadnina za tri mesece: 150€

– dvakrat tedensko vadnina za tri mesece: 210€

– trikrat tedensko vadnina za tri mesece: 255€

Drugi otrok v družini prejme 20% popusta ter vsak naslednji prav tako (prvi otrok je vedno tisti z najvišjo ceno, sledijo padajoče).

Vse cene so v €.

Prijavnica