REKREATIVNO PLAVANJE ZA ODRASLE

Plavanje za odrasle je namenjeno vsem, ki si želijo imeti redno in sistematično vadbo. Vadba, ki pozitivno vpliva na počutje in predstavlja možnost za izboljšanje in krepitev telesa. Vpliva na razbremenitev sklepov in kosti, zaradi posebnosti pri zadrževanju dihanja v vodi krepi dihalne mišice, ker spada plavanje pod aerobni šport povečuje vzdržljivost, povečuje maksimalno potrošnjo kisika, z redno in primerno vadbo zmanjšuje celotni holesterol in ima pozitiven vpliv na regulacijo krvnega pritiska. Plavanje in redna telesna vadba imata zelo velik vpliv na vašo kvaliteto življenja, izboljšuje delovne sposobnosti, zmanjšuje stres in vpliva na boljše celostno počutje.

Naša želja je ponuditi redno in aktivno ter predvsem zdravo telesno tedensko vadbo, ki bo prilagojena vašim sposobnostim.

Cilji in smernica je izboljšanje vašega znanja plavanja. S postopnim in usmerjenim delom naučiti in predvsem izboljšati znanja v vseh plavalnih tehnikah (prsno, kravl, hrbtno in delfin). Poleg tega pa bomo dodali še kakšen dodaten odplavan meter za izboljšanje osnovne vzdržljivosti.


URNIK

Vse plavalne vadbe se izvajajo na bazenu Fakultete za šport.

JUTRANJA TERMINA:

torek in četrtek 6.00 do 7.00  

Skupini sta namenjena rekreativnim plavalcem, ki preplavajo 25m v prsni, kravl ali hrbtni tehniki.

Termin torek in četrtek od 6.00 do 7.00 sta zasedena, možna prijava v čakalno vrsto na mail: info@pk-torpedo.si.

VEČERNA TERMINA:

petek 19.00 do 20.00

Skupina je namenjena plavalcem, ki se obdržijo na vodni površini in so slabši plavalci (plavanje do 15m, žabica, napake v izdihovanju).

petek 20.00 do 21.00

Skupina na namenjena plavalnim veteranom. V to skupino spadajo vsi, ki plavajo vse 4 tehnike (prsno, kravl, hrbtno in delfin).

S programom rekreativnega plavanja pričnemo v tednu od 20.09 do 24.09.2021 in poteka do tedna od 20.6 do 24.6.2022.

Vpis v rekreativno plavanje je mogoč skozi celo leto.


CENIK

– enkrat tedensko 40 €

– dvakrat tedensko 55 €

Cene so v € in se nanašajo na mesečni obisk.


PRIJAVNICA