REKREATIVNO PLAVANJE ZA ODRASLE

Plavanje za odrasle je namenjeno vsem, ki si želijo imeti redno in sistematično vadbo. Vadba, ki pozitivno vpliva na počutje in predstavlja možnost za izboljšanje in krepitev telesa. Vpliva na razbremenitev sklepov in kosti, zaradi posebnosti pri zadrževanju dihanja v vodi krepi dihalne mišice, ker spada plavanje pod aerobni šport povečuje vzdržljivost, povečuje maksimalno potrošnjo kisika, z redno in primerno vadbo zmanjšuje celotni holesterol in ima pozitiven vpliv na regulacijo krvnega pritiska. Plavanje in redna telesna vadba imata zelo velik vpliv na vašo kvaliteto življenja, izboljšuje delovne sposobnosti, zmanjšuje stres in vpliva na boljše celostno počutje.

Naša želja je ponuditi redno in aktivno ter predvsem zdravo telesno tedensko vadbo, ki bo prilagojena vašim sposobnostim.

Cilji in smernica je izboljšanje vašega znanja plavanja. S postopnim in usmerjenim delom naučiti in predvsem izboljšati znanja v vseh plavalnih tehnikah (prsno, kravl, hrbtno in delfin). Poleg tega pa bomo dodali še kakšen dodaten odplavan meter za izboljšanje osnovne vzdržljivosti.


URNIK

Vse plavalne vadbe se izvajajo na bazenu Fakultete za šport Ljubljana.

Jutranja termina:

torek in četrtek 6.00 do 7.00 

Termin torek in četrtek od 6.00 do 7.00 sta zasedena, možna prijava v čakalno vrsto na mail: info@pk-torpedo.si.

Večerni termin:

petek 19.00 do 20.00 ali 20.00 do 21.00

S programom rekreativnega plavanja pričnemo v tednu od tednu od 14.09 do 18.09.2020 in poteka do tedna od 14.6 do 18.6.2021.

Vpis v rekreativno plavanje je mogoč skozi celo leto.


CENIK

– enkrat tedensko 40 €

– dvakrat tedensko 55 €

Cene so v € in se nanašajo na mesečni obisk.


PRIJAVNICA