Pokal Ježek

Pretekli vikend se je Plavalni klub Torpedo udeležil tekmovanja za najmlajše kategorije, Pokala Ježek v Tivoliju. Tekmovanje je potekalo v soboto, kjer so se za odličja in nove osebne rekorde potegovali starejši tekmovalci na 100 in 50 metrskih razdaljah in v nedeljo, kjer so nastopili najmlajši tekmovalci na 25 metrskih razdaljah.

Naše barve je zastopalo 10 tekmovalcev in tekmovalk, tako v starejših kategorijah kot tudi tistih najmlajših. Na tekmovanju so se odrezali več kot odlično, vsi so izboljšali svoje osebne rekorde in nekateri v sobotnem delu tekmovanja posegli tudi po nagradah. V soboto smo se veselili tudi prve najvišje stopničke Plavalnega kluba Torpedo, in sicer v disciplini 50m prsno. Prav tako pa moramo posebej pohvaliti najmlajše tekmovalce, ki so izboljšali in nadgradili dosedanje nastope na tekmovanjih. Vsi so izpolnili naša pričakovanja, tako tehnično kot tudi rezultatsko. Posebej pa gredo velike čestitke 3 plavalcem, ki so se letos prvič udeležili plavalnega tekmovanja. Uspešno so premagali strah in suvereno nastopili. Hkrati pa je potrebno poudariti, to kar nas trenerje najbolj veseli je dejstvo, da so krstni nastopi potekali brez diskvalifikacij in da so naši plavalci upoštevali vsa navodila s treningov in jih prenesli na tekmo.

Še enkrat čestitamo vsem udeležencem 29. Pokala Ježek. S tem tekmovanjem pa se za letošnjo sezono poslavljamo od 25 metrskih bazenov in se selimo na tekmovanja v olimpijski 50 metrski bazen.

REZULTATI