Pokal Ribnica 2017

Pa se je začela tekmovalna sezona tudi v Plavalnem klubu Torpedo. Tako kot vsako leto smo tekmovalni program otvorili na Pokalu Ribnice. Moči smo merili predvsem s tekmovalci iz ljubljanske regije in okolice. Tako kot vsako leto je bilo tekmovanje odlično izpeljano, tako z organizacijskega kot tudi in predvsem tekmovalnega vidika. Priča smo že bili odličnim nastopom in kar nas gledalce in trenerje izjemno veseli, veliki izenačenosti samih tekmovalcev. Kar nam bo v nadaljevanju plavalne sezone prineslo veliko zanimivega dogajanja in zelo napete obračune.

Nastopili in pokazali smo, da je naše delo v začetku sezone pravilno usmerjeno in bomo konkurirali samemu vrhu slovenskega plavanja v posameznih kategorijah. Nastopi vseh naših plavalcev so bili v primerjavi z lansko plavalno sezono bistveno bolj odločni in osredotočeni; veseli pa nas dejstvo, da smo prestavili stopničko višje in si želimo zmagovati.

Zelo nas je razveselilo dejstvo, da smo sestavili mešano štafeto mlajših dečkov in deklic, ki se je uspešno potegovala za stopničke, a te žal za las zgrešila in zasedla 4.mesto. Nastop štafete v zasedbi Gašper, Jaka, Ema in Nika so lahko ogledate tudi na naši FB strani.

Posamično smo se sedemkrat uvrstili na stopničke, prav tako pa smo imeli dva finalna nastopa na 100m mešano, ki sta si ju priplavala Jaka in Ema. Ema pa je v finalu pustila za sabo vso konkurenco in osvojila prvo mesto.

Čestitam vsem za dobre rezultate in naj bodo le-ti motivacija za delo v nadaljevanju sezone.

REZULTATI