MM Kranjska čebela 2017

Ob zaključku krompirjevih počitnic smo se tako kot vsako leto odpravili na tekmovanje v Kranj – na Kranjsko čebelo. Ker so nekateri odšli na daljše počitnice, smo nastopili s 7 plavalkami in plavalci.

Kljub nekoliko slabši številčni udeležbi s strani slovenskih klubov in posledično pomanjkanju konkurence, so naši plavalci in plavalke nastopali odlično. Odplavali smo veliko osebnih rekordov, posledično pa smo se nemalokrat uvrstili tudi med najboljše tri.

Ker nam je tekmovanje služilo kot pregled napredka na malo daljših razdaljah so se tekmovalci v bazen podali večkrat, kot ponavadi. Tekma nam je tako s povečanim številom štartov in daljši razdalji služila kot dober sobotni trening :D.

Kot trener lahko poudarim, da sem s preteklim delom tako na treningih kot tudi na tekmah zelo zadovoljen, seveda moramo še marsikaj izboljšati in do velikih tekem v sezoni tudi marsikaj dvigniti še kakšno stopničko višje. Predvsem pa me veseli dejstvo, da je večina naših tekmovalcev osredotočena na delo na treningih in posledično tudi na dobre nastope na samih tekmovanjih. Le tako naprej…

REZULTATI